Auto&Motor

De voordelen van een camper

Camper onderhoud

Gespecialiseerd in reparaties van aanhangwagens, campers en tenten sinds 1946, werkt Mobile Storage and Sales, gevestigd in Tenness en Witsend, om haar klanten te voorzien van deskundige service en producten van hoge kwaliteit. gespecialiseerd in reparaties van aanhangwagens, campers en tenten sinds 1946, werkt Mobile Storage and Sales, gevestigd in Tenness en Witsend, om haar klanten te voorzien van deskundige service en producten van hoge kwaliteit. Onze monteurs en medewerkers zijn experts in converteerbare weersomstandigheden, en zullen zorg dragen voor uw trailer of camper in elke conditie.

Al meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij producten en machines voor de verzorging van recreatievoertuigen, produceren wij campers en software voor wagenparkbeheer. onze ultramoderne faciliteiten in de baai, en in het hele land, staan niet alleen garant voor de kwaliteit van onze producten, maar ook voor die van onze reputatie.

Of u nu een conventionele of moderne caravan of camper hebt, wij kunnen deze onderhouden met onze eigen elektriciens. Of u nu off-roadbanden, winterbanden of tubeless banden nodig hebt, wij hebben de juiste banden voor uw behoeften. Onze volledig uitgeruste mobiele werkplaatsen, met liften, hefbruggen en onderhoudskrikken, stellen ons in staat om schade aan rolstoelen te repareren, of een verscheidenheid aan andere onderhoudsdiensten, waaronder een reeks oplossingen voor camperspoelingen en -reparaties.

Tussen de werkzaamheden door, of op camperreis, zijn wij bijzonder handig. We geven niet alleen advies over voertuigen en hun gezamenlijke ervaringen, maar zijn ook geïnteresseerd in andere klussen, zoals bouw- en aannemingswerkzaamheden. Onze expertise in technische oplossingen, gecombineerd met praktische toepassing en reikwijdte, betekent dat we in staat zijn om goede oplossingen te maken voor een breed scala van bedrijven en gemeenschappen.

Er zijn er veel te veel om op te noemen, maar onze gebruikelijke klanten (vooral imble zakenmensen) zijn enthousiast om hun gespecialiseerde producten en diensten te leren kennen. Neem contact met ons op als uw behoeften afhangen van iets waarmee wij u zouden kunnen helpen. Wij zullen ernaar streven u te adviseren, maar ook in uw naam te handelen. Onze toegewijde verkoop- en technische experts staan altijd voor u klaar. Profiteer van hun kennis in uw voordeel.

Samenvattend, als u op zoek bent naar voordelen als het gaat om het beheer en onderhoud van uw camper, zoek dan niet verder dan Het Net. Uw camperverhuur Faconal zal u kunnen helpen om deze voordelen te benutten. Waarom probeert u ons niet uit?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.