Uncategorized

Car conversion

Er is een overvloed aan interessante projecten voor car wrapping. Hier is nog een reden: memorabilia

Als je erover nadenkt, kopen of verkopen mensen die een auto laten wrappen meestal ook autofiguren die zijn gespoten in de kleur van de auto waarin de auto is gewrapt. Dit past dus perfect bij Amsterdam Dynasty, een bedrijf dat mensen in staat stelt hun auto te personaliseren. Dat is precies wat ze het beste kunnen: auto's personaliseren voor mensen die hun statussymbool opnieuw willen uitbeelden en aandacht willen krijgen.

Het bedrijf maakt gebruik van een anonieme autoservice waarbij de klanten de auto kiezen die ze willen laten wrappen. Er zijn drie verschillende kleuren en Looks zijn beschikbaar op aanvraag voor mensen die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde look voor hun auto. De gemiddelde doorlooptijd is ongeveer 8 weken dus klanten moeten niet te lang wachten als ze geïnteresseerd zijn. Dit is een exclusieve service die bekend is in de omgeving van Amsterdam, duurt ongeveer twee jaar.

De kosten zijn ongeveer 3000,-5000 euro en de belastingen zijn ook in deze prijs inbegrepen. Het kan moeilijk zijn om in de VS een auto in deze stijl te vinden. Het uiterlijk is perfect en de prijzen zijn niet redelijk. Mensen in Amsterdam zijn nogal kieskeurig over hoe hun auto's zijn aangekleed.

Er is een alternatief: uw auto ombouwen tot een kunstvoertuig. Met een prachtig ontwerp ingevuld naar uw eigen ontwerp en hopend dat mensen die het zien het idee krijgen van uw betekenis en hoe mooi het is. Dit is niet alleen een volledige wrap maar ook een transformatie op verzoek achteraf. De prijzen zijn veel hoger maar de diensten zijn uitstekend en de transformatie is probleemloos. De auto heeft al het mooiste lakwerk van allemaal en nu is het tijd voor de wrap.

Als u een BMW, Porsche, Ferrari, Bentley enz. rijdt is de transformatie zeker mogelijk. Het is gewoon een kwestie van beslissen welk design u wilt laten transformeren. Niettemin vinden mensen uit Spanje, Italië, Frankrijk en zelfs in de Verenigde Staten dit een must. Wat denk je dat de reactie zal zijn van mensen die de auto zien? Ik ben er vrij zeker van dat dat een gloeiende waardering zal zijn, ondanks het feit dat velen het misschien niet met u eens zijn.

Hier is mijn mening: als u een verfijnd uitziende auto bezit of een auto die u werkelijk bewondert zoals een BMW, Audi, Jaguar of Volkswagen, denk dan niet aan een professionele autoombouw als alternatief. Als u dat doet, zult u veel tevreden zijn en zullen de mensen regelmatig ophouden over uw auto te praten en met uw versieringen pronken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.